Magazin Hedonist Banja Luka
Dešavanja

Stigao je novogodišnji Hedonist 🎄

Piše:

Pred kraj tekuće 2020. godine objavljen je i treći broj Hedonista, jedinstvenog magazina na prostoru Republike Srpske i regiona.

Hedonist je retka pozitivna priča u veoma teškoj godini koja je uskoro iza nas. Magazin koji hvalospevima obasipaju svi koji ga pročitaju, i to ne slučajno. Priče iz oblasti ugostiteljstva, turizma i hotelijerstva, te reportaže o uspešnim ljudima među kojima su glumci, kuvari, sportisti, kolekcionari, podsetiće nas na zlatne dane štampe i vreme kada je novinarstvo zaista bilo na ceni.

Kada je o mojoj malenkosti reč, u novom broju objavljena je recenzija burgera iz novosadskog Točionica Puba. Vrhunski burger koji je po ocenama mnogih, jedan od najboljih koji trenutno može da se pojede u Srbiji, u šta sam se nedavno i lično uverio.

Pored recenzije, tu je i priča o beogradskom restoranu Holy Smokes, koji je jedinstven u srpskoj prestonici i koji nudi autentičan teksaški “slow cooked” roštilj. Mali biznis koji posao obavlja više nego profesionalno i koji uvek sa zadovoljstvom posetim. Dva burgera iz ovog restorana već sam predstavio ovde i ovde.

Hedonist je besplatan, odnosno, dostupan je u restoranima, kafićima i hotelima širom Republike Srpske, Srbije i dijaspore, pa obavezno pročitajte kada budete u mogućnosti.

Ovom prilikom, redakciji na čelu sa Davorinom Tomićem i agenciji Red Box koja je imala dovoljno sluha da prepozna i podrži ovakav projekat, želim srećnu novu godinu i predstojeće praznike, uz želje da se čitamo još dugo u boljim uslovima nego što je to bio slučaj sa nesrećnom 2020. 🍻

Pročitaj i ovo:

Pošalji komentar

*This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.