“Burger između dva parčeta tosta, možda ti to ne zvuči spektakularno, ali iza njegove pripreme postoji čitava nauka” – uvodne su reči u jelovniku koje opisuju Smashed Bro burger, odnosno moju prvu narudžbu i premijerni susret sa beogradskom Burger House Bros. ekipom. I ništa slagali nisu. “Smash” tehnika u...
Recenzije
Pop’s, ugostiteljska franšiza koja posluje u nekoliko gradova u Republici Srpskoj i Federaciji BiH, krajem 2020. otvorila je prvi restoran u Banjaluci. Ozbiljan pristup marketingu i dobar jelovnik (u kojem se, između ostalog, nalazi i gomila burgera), nagoveštavali su profesionalizam koji uvek rado pohvalim, te sam jedva čekao da...
Petog januara navršilo se godinu dana od pokretanja BurgerMania bloga (pre toga, tekstove o burgerima objavljivao sam na Facebooku). Turbulentna godina u svakom slučaju, pa se valja nadati da će 2021. biti mnogo bolja po svim pitanjima i da ćemo pandemiju, virus i maske da ostavimo iza sebe u...
Beogradski Holy Smokes već sam predstavio na ovom blogu kroz recenziju Cubano Burgera koji je, sasvim zasluženo, odneo najveće ocene u svim kategorijama. Pomenuo sam tom prilikom da ovaj restoran smatram biserom regionalne BBQ ponude u ovom trenutku. Predanost poslu, recepturi, vizuelnoj prezentaciji i svemu ostalom, zaista je za...
Submarine Burger je jedno od onih mesta koje rado obiđem kad god se ukaže prilika. Ova franšiza posluje u Srbiji i Hrvatskoj, preciznije u Beogradu, Zagrebu i Rijeci, dok je sa mobilnim restoranom dostupna na različitim lokacijama i dešavanjima, poput Weekend Media Festa u Rovinju, na kojem sam se...