Burger King stiže u Banjaluku!

Burger King Banja Luka

Legendarni američki lanac brze hrane Burger King uskoro će da otvori restoran u Banjaluci. Biće ovo prvi BK restoran u gradu na Vrbasu, ujedno i prvi u Republici Srpskoj, i to je svakako lepa vest.

Najava otvaranja restorana u Banjaluci stiže nekoliko meseci nakon što je BK otvorio svoje lokale u Sarajevu i Mostaru. Više detalja vezano za Banjaluku u ovom trenutku nije poznato, kao ni lokacija gde će restoran da se nalazi. Na društvenim mrežama trenutno su aktivni oglasi za posao u kojima se traže radnici za sva tri navedena grada.

Burger King je osnovan davne 1954. godine, a danas posluje u više od 100 zemalja sveta. Najpoznatiji je po Whopper burgeru, kog sam testirao u više navrata (od Mađarske do Egipta), pa ostaje da sačekamo zvaničan početak rada, kada ću svakako da ih obiđem i detaljnije predstavim na blogu. Do tada, zapratite ih na Instagramu i Facebooku.

Podsećanja radi, od popularnih svetskih burger franšiza, samo je McDonald's dobacio do Banjaluke, gde je restoran svojevremeno bio pozicioniran u centru grada, tačnije Gospodskoj ulici. Nažalost, Mek nije zaživeo i zatvoren je u relativno kratkom roku (što je indirektno i bio povod za pokretanje ovog bloga).

Novinar, ex-muzičar, web dizajner, internet marketing specijalac. Ljubitelj kvalitetnog zalogaja sa posebnom strašću ka burgerima, što se vidi iz priloženog. Živi u Banjaluci.