BurgerMania Jamestown Jaxon Grill testiranje
Crafting

Grill power! 🔥🍔💪

Piše:

Nedavno sam investirao u Jamestown Jaxon, American style grill na ugalj koji bi na duži vremenski period trebao da reši pitanje roštiljanja sa porodicom ili ekipom, odnosno da outdoor fešte digne na znatno viši nivo. Roštilj je u potpunosti opravdao sva očekivanja, i ako je suditi po premijernom testiranju, bila je to odlična kupovina!

I zaista, bili su to verovatno najukusniji burgeri koje sam ikad napravio. Da li je do raspoloženja, lepog dana, društva, ili tehnike sa poklopcem i podizanjem unutrašnje temperature mesa (na grilu je i termostat za ovu namenu) – ne bih sa sigurnošću mogao da kažem. Sve u svemu, bili su to vrhunski burgeri po opštoj oceni svih prisutnih, da ne bude “usta moja hvalite me”. 😎

Poznato je da preferiram klasični street food i burgere koji su sastavljeni od jednostavnih ali efektnih sastojaka, pa je tako bilo i ovaj put – 100% juneće mleveno meso tretirano je sa solju i biberom tokom pečenja, čedar sir lepo se otopio na burgeru ispod poklopca, hrskava slaninica uvek je rado viđen gost, a našlo se tu i prigodno povrće u vidu ajsberga, luka i kiselih krastavčića. Na sve to došao je i domaći burger sos, koji je zaokružio celu priču kako i dolikuje (detaljniji recept ovog burgera pročitaj ovde).

Jamestown Jaxon pokazao se kao pun pogodak. Sad još ostaje da se vidi koliki će mu tačno biti vek trajanja s obzirom da je srednjeg cenovnog ranga. U svakom slučaju, nemam nameru da ga štedim. 😈

Pročitaj i ovo:

2 Komentara
 1. tmpttn 3 months ago
  Odgovori

  Postovani,

  Moze li info/prica/tekst kako i gdje ste nabavili ovaj rostilj?
  Vjerujem da nas ima mnogo koji su zainteresovani da dodju do istog ili slicnog.

  Blog vam je odlican, samo tako nastavite.

  Lp,

  • Nebojša Lakić 3 months ago
   Odgovori

   Roštilj je kupljen u OBI-ju, jedino tamo sam našao ovaj tip grila. Jamestown Jaxon je naziv, ima još nekoliko varijanti, a moguće je naručiti preko njihovog sajta, dostava je na kućnu adresu.

   Pozdrav i hvala što pratite blog. 🙂

Pošalji komentar

*This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.