🌶 Još ljuće i žešće: Druga banjalučka Šurijada 19. septembra!

Šurijada Banja Luka 2021

Drugo izdanje banjalučke Šurijade – takmičenja u jedenju ljutih paprika, biće održano u nedelju 19. septembra u bašti KSET Paba!

Baš kao i prethodne godine, i ovaj put nas očekuje epski obračun hrabrih takmičara koji će da se suoče sa najljućim papričicama na planeti, poput Caroline Reaper, Trinidad Moruge Scorpion i drugih.

Događaj je zamišljen kao celodnevni, uz dobru muziku i neizostavan izložbeno/prodajni segment u okviru kojeg će se predstaviti domaći i regionalni craft proizvođači Chili Pop's iz Banjaluke, Đed Niko iz Podgradaca, Smokin’ Hot iz Beograda, te Ljutko iz Tuzle. Takođe, biće organizovan i Food corner, odnosno roštilj na otvorenom gde će posetioci moći da uživaju u kvalitetnim burgerima.

Drugu banjalučku Šurijadu zajedničkim snagama realizuju BurgerMania.rs food blog i BL Beast YouTube kanal, uz ekskluzivnu podršku portala SeeSrpska i banjalučkog magazina Hedonist. Početak je u 12 sati, a ulaz je besplatan.

Podsetimo, prva banjalučka Šurijada održana je u septembru 2020. godine u banjalučkom restoranu Kodiak. U žestokom finalu prvo mesto osvojila je Maja Jovičić, drugo mesto pripalo je Dariju Bekiću, dok se na trećem mestu našao banjalučki YouTuber BL Beast koji se ove godine iz takmičarskog seli u organizacioni deo Šurijade.

Šurijada 2021: Prijave takmičara i nagrade

Svi zainteresovani za učešće u takmičarskom delu Šurijade mogu da se prijave putem mejl adrese surijada@burgermania.rs najkasnije do petka 17. septembra. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona.

Broj takmičara ograničen je na 10, plus 5 zamena u slučaju da se neko od takmičara ne pojavi ili odustane na prvoj paprici. Prijava i učešće su besplatni, a na takmičenju mogu učestvovati samo punoletne osobe. Selekcija takmičara biće obavljena nasumičnim odabirom putem servisa Random.org.

Nagradni fond za finaliste obuhvataće setove ljutih sosova, Šurijada majice, razna alkoholna pića i druga iznenađenja.

Više informacija o paprikama koje će se naći pred takmičarima najljuće fešte u istoriji Banjaluke biće poznato uskoro!

Vidimo se u KSET Pabu u nedelju 19. septembra! 🔥

Šurijada Banja Luka 2021

Šurijada 2021 korisni linkovi:

SeeSrpska | Hedonist | KSET Pab | BL Beast
Chili Pop's | Đed Niko | Smokin’ HotLjutko

Novinar, ex-muzičar, web dizajner, internet marketing specijalac. Ljubitelj kvalitetnog zalogaja sa posebnom strašću ka burgerima, što se vidi iz priloženog. Živi u Banjaluci.