Beogradski Burger Festival 2021
Dešavanja

10 dana čistog hedonizma: Sve je spremno za prvi Burger festival u Beogradu!

Piše:

Prvi beogradski Burger festival biće održan od 25. juna do 4. jula na Kalemegdanu! Tokom čak 10 dana koliko traje festival, bićemo u prilici da uživamo u specijalitetima koje će spremati najbolji burger šefovi iz srpske prestonice.

“Burger majstori za vas prave najbolje burgere koji postoje u okviru beogradske burger zajednice. Najrazličitije vrste, topinzi, prilozi, osvojiće i najzahtevnija nepca, a za one koji misle da su probali baš sve – svratite i dozvolite da vas uverimo u suprotno”, saopštili su organizatori.

Direktor i ko-organizator festivala Miloš Vukšić uz dobru hranu najavio je i bogat festivalski program.

– Za one takmičarskog duha, spremili smo blind tasting, pub kviz takmičenje, za sportske tipove tu je takmičenje u stonom fudbalu, a za one ekstremno hrabre, tu je takmičenje u jedenju ekstra ljutog burgera! – rekao je Miloš, i dodao da će događaj upotpuniti i muzički program u okviru kojeg će nastupiti razni DJ-evi.

Pored burgera, posetioci će biti u prilici da se osveže raznim bezalkoholnim i alkoholnim pićima koji će biti dostupni na glavnom štandu, a najavljeni su i štandovi sa slatkišima i sladoledima.

Za više detalja, zapratite zvanični Instagram profil festivala.

Vidimo se na Kalemegdanu! 🍔💪

Beogradski Burger Festival 2021

Pročitaj i ovo:

Pošalji komentar

*This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.