Hedonist Magazin Banja Luka
Dešavanja

Časopis koji nema cenu: Stigao je novi broj magazina Hedonist

Piše:

Peti broj magazina Hedonist dostupan je u ugostiteljskim objektima širom Republike Srpske, Srbije i dijaspore. Novo izdanje, kako se navodi u uvodniku, konceptualno je posvećeno prirodi, odnosno svemu onome čime nas je ona darovala, a što kao vrsta često zaboravljamo da cenimo, pa i potpuno zloupotrebljavamo.

Među brojnim zanimljivim temama iz raznih oblasti po čemu je Hedonist već uveliko poznat, našla se i nova burger recenzija – ovaj put, posetio sam beogradski Submarine Burger bar gde sam brzinom svetlosti smazao veoma ukusne mini varijante tri najpopularnija burgera koja imaju u ponudi, tzv. slajdere. Bilo je to fenomenalno iskustvo.

Tu je takođe i priča o zanatskim proizvođačima ljutih sosova i srodnih proizvoda iz Krajine. Chili Pop’s, Đed Niko i Chilli Route 666 zakuvali su neke od najljućih sosova na našim prostorima, pa ako ste hrabri i volite eksperimentisanje sa ukusima i ljutinom, obavezno obratite pažnju.

Na kraju, da pomenem i da pored štampanog izdanja, Hedonist od sada možete da čitate i na internetu. Pokretanje sajta će svakako značiti svima koji se interesuju za teme koje Hedonist obrađuje, a nisu u mogućnosti da dođu do štampanog primerka.

Hedonist Magazin Banja Luka

Pročitaj i ovo:

Pošalji komentar

*This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.