Objavljen četvrti broj magazina Hedonist

Hedonist Magazin Banja Luka

Objavljen je i četvrti broj banjalučkog magazina Hedonist. Naslovnu stranu krasi mlada glumica Biljana Čekić, devojčica iz okoline Kozarske Dubice koja je maestralno odigrala glavnu ulogu u nimalo jednostavnom filmu Dara iz Jasenovca , a o čemu detaljno možete da čitate u novom broju. Tu su, takođe, standardno inspirativne i zanimljive priče iz sveta kulture, umetnosti, muzike, kulinarstva…

Kada je o mojoj malenkosti reč, recenzirao sam jedinstveni Kastrum Burger iz banjalučkog restorana Kodiak. Spoj ćevapa i burgera u jednom za rezultat je doneo iznenađujuće ukusan zalogaj, iako moram da priznam da sam bio sumnjičav po tom pitanju. Recenzija će nešto kasnije biti postavljena na blog, pa obratite pažnju.

Takođe, razgovarao sam i sa beogradskim YouTuberima Milanom i Tomom, poznatim imenima iza gastro/food kanala “ŠtaDaJedem?”. Momci su veoma posvećeni ovom poslu – sadržaj koji kreiraju je kvalitetan, detaljan i zanimljiv, pa ako vas interesuje ova tematika, proverite ih kako na YouTubeu, tako i u novom Hedonistu (proširenu verziju intervjua gde smo malo detaljnije pričali o burgerima objaviću naknadno i na blogu).

Hedonist možete čitati u brojnim ugostiteljskim objektima širom Republike Srpske, Srbije i dijaspore. Časopis je besplatan, pa naručite piće ili neko dobro jelo i uživajte u jedinstvenom magazinu koji, kako mu i kaže zvanični slogan – nema cenu. 😎

Hedonist Magazin 4

Novinar, ex-muzičar, web dizajner, internet marketing specijalac. Ljubitelj kvalitetnog zalogaja sa posebnom strašću ka burgerima, što se vidi iz priloženog. Živi u Banjaluci.