Prva banjalučka Šurijada: Važno saopštenje za takmičare!

Šurijada Banja Luka

S obzirom na činjenicu da smo zbog ograničavajućih mera koje su uvedene nakon pandemije virusa korona primorani da broj takmičara Prve banjalučke Šurijade limitiramo na 10, a trenutni broj prijavljenih je oko 40 – kao organizatori, odlučili smo da svima koji su se prijavili damo fer priliku za učešće, tako što ćemo u petak 25. septembra uz pomoć nasumičnog odabira putem servisa Random.org, od svih pristiglih prijava izabrati 10 takmičara, kao i pet zamenskih u slučaju da se neko od prvih 10 ne pojavi na takmičenju ili odustane nakon prve paprike!

Smatramo to najboljom opcijom u datom trenutku i nesrećnim vremenima u kojima smo se našli, uz nadu da ćemo sledeće godine biti u prilici da omogućimo učešće znatno većem broju hrabrih takmičara.

Imajući u vidu sve navedeno, pozivamo sve zainteresovane koji do sada nisu a imaju želju da se takmiče – da se prijave do petka 25. septembra u 12h, dok ćemo sve pristigle prijave na koje smo već odgovorili takođe uzeti u obzir u finalnom izvlačenju!

Mejl za prijave je nebojsa@burgermania.rs, a u prijavi navedite vaše ime i prezime, te broj mobilnog telefona. Podsećamo da pravo učešća imaju samo punoletne osobe.

Imena takmičara objavićemo odmah nakon izvlačenja u petak.

Prva banjalučka Šurijada biće održana u nedelju 27. septembra u restoranu Kodiak. Pored takmičenja u jedenju ljutih paprika kao centralnog događaja, svi posetioci moći će da degustiraju razne ljute proizvode domaćih craftera Chili Pop's, Chilli Route 666, Đed Niko i Ljutko, dok će restoran Kodiak premijerno predstaviti dva ljuta burgera sa Carolina Reaper papričicama. Početak je u 12 časova.

Vidimo se na Šurijadi. 🌶

Novinar, ex-muzičar, web dizajner, internet marketing specijalac. Ljubitelj kvalitetnog zalogaja sa posebnom strašću ka burgerima, što se vidi iz priloženog. Živi u Banjaluci.