BurgerMania
Dešavanja

Dobrodošli na BurgerMania blog!

Piše:

Nalazite se na sajtu BurgerMania.rs, prvom specijalizovanom food blogu o burgerima u regionu. 🍔 Autor bloga je Nebojša Lakić – novinar, web dizajner, gurman i strastveni ljubitelj hamburgera iz Banjaluke, RS.

Na blogu ćete moći da čitate recenzije hamburgera iz regionalnih grilova, pubova i restorana, sa akcentom na Banjaluku, gde je cela ova priča i pokrenuta (recenzije su u proteklom periodu objavljivane na ličnom Facebook profilu autora). Burgeri će biti detaljno predstavljeni, analiziraće se svi sastojci (meso, pecivo, sos, prilozi…) i na kraju, biće ocenjeni po subjektivnom mišljenju autora ovog bloga. Burgeri koji ostave najviše pozitivnih utisaka biće izdvojeni u sekciji Najbolji burgeri radi lakšeg pregleda.

Takođe, pored recenzija hamburgera, na blogu će biti reči i o lokalnoj craft sceni – proizvođačima piva, sosova i svega ostalog što se uklapa u ovu priču. Saveti, recepti i slične stvari takođe će biti tema predstojećih tekstova.

Sve sugestije i ideje kako bi se ovaj blog mogao unaprediti i razvijati, te predloge za potencijalnu saradnju, slobodno šaljite na e-mail adresu nebojsa@burgermania.rs, ili se javite putem Facebooka ili Instagrama.

Pročitaj i ovo:

Pošalji komentar

*This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.