Kad jaganjci utihnu Burger - Kodiak Banja Luka
Dešavanja

Obeležen prvi Dan burgera u BiH: Kad jaganjci utihnu…

Piše:

Prvi nacionalni Dan burgera u BiH obeležen je i u banjalučkom restoranu Kodiak. Premijerno su predstavljena dva nova burgera, prigodnih naziva “Kad jaganjci utihnu” i “Afrodizijak”. Prvi pomenuti bio je moj izbor ovaj put. Sastojci: zemička, 100% jagnjeće meso, čedar i vlašićki ovčiji sir, Baba Ganush namaz, paradajz, te Tabuleh libanska salata.

Utisci? Pun pogodak! Definitivno jedan od najboljih burgera koji trenutno može da se pojede u Banjaluci, kao i jedan od boljih koje sam probao u životu. Pecivo je mekano i ukusno, meso se topi u ustima, sir i salata daju adekvatan balans svemu, i rezultat je više nego pozitivan. Maksimalne ocene što se mene tiče, i veoma prijatno iznenađenje. Food Porn momenat u punom smislu.

Ovaj burger trebalo bi da uđe u redovnu ponudu u Kodiaku, pa ako ste u prilici, obavezno probajte. Jagnjetina, valja i to pomenuti, ima specifičan ukus i miris, i nekima to meso ne odgovara, ali ako nemate problema sa tim – slobodno navalite. Ja znam da hoću ponovo prvom prilikom. 👌

Pročitaj i ovo:

Pošalji komentar

*This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.